Ez nem délibáb! - Az Insignia kistestvére

Címkék#Opel Astra

Veszprém - A szalonavató résztvevői nem akartak hinni a szemüknek, hiszen testközelből is megnézhették az új Opel Astrát.

Tremmer Tamás

Rendhagyó premierben volt részük azoknak, akik a hét közepén részt vettek a Marsal Kft. szalonavatóján Veszprémben. Az ünnepélyes megnyitóra ugyanis az Opel átadta legújabb gyermekét, büszkeségét, az Opel Astrát.

Hogy ez miért újdonság? Hát azért, mert a jármű annyira friss, hogy szinte ropog. A kocsi világpremierjére szeptember 19-én került sor, a hivatalos magyarországi bevezetése pedig 2010. január 1-jén kezdődik!

Az Astráról eddig annyit tudhattunk, hogy a világújdonságokkal büszkélkedő Insignia kistestvére lesz, külsejében, műszaki tartalmában arra fog hasonlítani. És ez így is van. A tervező mindazt átvette, áttette, ami ott bevált, ennek köszönhetően az Astra a kompakt osztályban még sosem tapasztalt magas technológiával látott napvilágot.

Az egyedülálló vezetésimód-szabályozó (DMC) a sofőr stílusához hangolja a rugózást, a hajtást, a szervót. Az autó nemcsak műszaki tartalmában értékes, hanem szemre is tetszetős, belseje minden igényt kielégít. Kategóriájában a legjobb ergonómiájú ülésekkel rendelkezik. Az Euro NCAP-törésteszten kategóriája legjobb eredményeit produkálta.

A kocsi tényleg tud valamit, hiszen a németországi Aranykormány-díjat már besöpörte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!