Megvan a titokzatos harmadik fél - Biztosan Füreden lesz a médiakonferencia

Megvan a titokzatos harmadik fél, amelyik a 15. Média Hungary konferencia idejére más rendezvényre foglalta le a rendezvény hagyományos helyszínét, a Club Tihany üdülőfalut.

Győrffy Árpád

Az érintett, a Generál Média Kft. saját maga adta hírül közleményben, hogy ugyanarra az időre nagyszabású rendezvényt szervezett az ingatlanszakmának, de hajlandó ingyen lemondani a helyszínről, de annyit kér, hogy a Média Hungary-t "szervező Csermely Ákos Úr a közel 100 millió forintos nyereségének egy százalékát ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának".

A kocka már el van vetve, reagált a Generál Média "felajánlására" a Média Hungary-t szervező Csermely Ákos ügyvédje. A szervezők most már minden erejüket arra fordítják, hogy a Club Tihany részéről történt egyoldalú szerződésbontást követően kiválasztott új helyszínen, a Balatonfüredi "Balaton" Szabadidő és Konferenciaközpontban a korábbiakhoz hasonlóan sikeres konferenciát rendezzenek - válaszolta lapunknak Dr. Ruttner György. Ügyfelem a jótékonykodásra való felhívást örömmel fogadta, és mivel azt évek óta folyamatosan gyakorolja, ezért a felhívókat is erre kéri - tette hozzá.

A hódmezővásárhelyi bejegyzésű Generál Média Kft. vezetőjétől, Holman Endrétől azt szerettük volna megtudni, hogy megtartják-e a tervezett ingatlanos konferenciát, egyáltalán hol hirdették meg, hányan jelentkeztek rá, és mennyi pénzbe került nekik az üdülőfalu lefoglalása. A cég egyébként többek között a myvip közösségi portál működtetőjeként és erotikus tartalmak szolgáltatójaként vált ismertté az internetes piacon.

Ismét kerestük a Club Tihany vezetőjét, Szűcs Ákos vezérigazgatót, hogy megkérdezzük, mekkora vesztesége lesz az üdülőfalunak, ha egyik rendezvényt sem tartják meg. Kíváncsiak lettünk volna arra is, hogy egyáltalán milyen okok miatt tárgyaltak egy 13 éven át, évente két komoly rendezvényt hozó cég rendezvényével párhuzamosan egy másik szervezettel is. A recepción az egy nappal korábbi választ kaptuk: a vezérigazgató nem tartózkodik a területen, más pedig nem beszélhet. Hiába adtuk meg a telefonszámunkat, vissza sem hívtak bennünket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!