Kézfogás Veszprémért - Bemutatták az egyéni képviselőjelölteket

Veszprém - Kézfogás Veszprémért címmel hirdeti meg kampányát a Magyar Szocialista Párt veszprémi szervezete.

Balla Emőke

Hartmann Ferenc, a Magyar Szocialista Párt veszprémi szervezetének elnöke, a szocialisták veszprémi polgármesterjelöltje szerdán mutatta be csapatát, a tizenkét képviselőjelöltet.

Közülük többen tapasztalt, rutinos emberek, egyéniben már többször bizonyított önkormányzati képviselők  - akiknek tapasztalatára, szakértelmére elsősorban a város hatalmas adósságállományának okozta probléma kezelésében lesz szükség -, mások pedig új szemléletet, újszerű gondolkodást hozó, lendületet adó fiatalok. Kezünket nyújtjuk minden demokratának, mindenkinek, aki Veszprémért kíván dolgozni - mondta.

A jelenlegi testületből hárman indulnak ismét az októberi önkormányzati választáson: Katanics Sándor az 1-es, Mazák György a 4-es és Hartmann Ferenc a 7-es választókerületben.

A 2-es körzet jelöltje Sőregi Attila, aki jelenleg álláskereső, a 3-asé Kocsis József nyugállományú alezredes. Az 5-ös választókörzetben Mihályi Balázs indul, aki nemrég végzett a Pannon Egyetemen műszaki informatikus mérnökként, a 6-os körzetben Rőth Antal gépésztechnikus, a 8-as körzetben Surányi Józsefné, az MSZP veszprémi nőtagozatának elnöke.

A 9-es körzet jelöltje Brantmüller László, aki a Pannon Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán diplomázott, a 10-es körzeté Szilágyi János mérnök, marketing szakértő, a 11-es körzeté Nits Gyula nyugdíjas építészmérnök, a 12-es körzeté Wágner László, a Jutaspusztai Baráti Kör elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!