Bemutatkoztak a Lokálpatrióta-jelöltek

Veszprém - Veszprémiek Veszprémért jelmondattal kezdte meg önkormányzati választási kampányát a Lokálpatrióták szövetsége és bemutatták a körzetekben induló jelöltjeiket.

Halmos György

Molnár Ernő, a Lokálpatrióták elnöke elmondta, hogy több civil szervezettel egyeztetve választották ki a jelölteket, akik között öt hölgy szerepel.

Az elnök nem tart attól, hogy az új rendszer a nagyobb pártokat hozza előnyösebb helyzetbe, mint fogalmazott: ha az önkormányzati munka alapján döntenének a választók, akkor a Lokálpatriótáknak abszolút többsége lenne.

Lokálpatrióták listája szavazókörök szerint: Pataki Katalin nyugdíjas, Kavalecz Tibor kisvállalkozó, Molnár Ernő önkormányzati képviselő, Nagy Piroska önkormányzati külső szakértő, Kun László, kisvállalkozó, Kishalmi Tibor vállalkozó, Haas András nyugdíjas, Bán Mihály tanár, dr. Simon Katalin, az Egry Baráti Kör elnöke, Édes Gyuláné Cserhát Baráti Kör elnöke, Heiter Sándor Jeruzsálemhegyi Baráti Kör elnöke, Péterné Rózsa Mária önkormányzati képviselő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!