Dudari lány lett a Napló szépe 2010-ben

Balatonalmádi - A 19 éves dudari Kovács Eszter lett olvasóink szavazatai alapján 2010-ben a Napló szépe.

Halmos György

Első udvarhölgye a szintén 19 éves, devecseri Perger Petra, második udvarhölgye a 18 éves bakonyszentlászlói Pető Laura lett.

A verseny eredményhirdetésének a balatonalmádi Wesselényi strand adott helyett, ahol a tíz legtöbb szavazatott elért fiatal hölgy mutatkozott be.

A díjazottak értékes ajándékokat vehettek át: az első helyezett kétszemélyes külföldi utazást nyert 120 ezer forint értékben, a második legszebb hölgy hosszú hétvégét tölthet partnerével belföldön 60 ezer forint értékben (mindkét díjat a Balaton-M-tourist Utazási Kft. jóvoltából), a harmadik pedig 30 ezer forint értékű szépségápolási csomagot nyert a Still szalon jóvoltából.

A megyei napilap felhívására több mint félszázan küldtek be fényképeket, ebből választotta ki a szakértő zsűri azt a húsz hölgyet, akikről fotósaink készítettek felvételeket, akikre szavazhattak az olvasók.

A Napló szerkesztőségének szavazata alapján a Napló szépe verseny különdíjasa Szabó Barbara lett, aki egy gravírozott aranymedált és egy aranygyűrűt vett át a Balaton Plázában található Reprezent ékszerüzlet jóvoltából.

A Miss Alpok-Adria nemzetközi szépségversenyen Veszprém megyét a 19 éves berhidai Vaskó Tímea képviseli majd. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!