Útravaló - bulival fűszerezve

Zánka - Főgólyaválasztással, zászlók, indulók megtervezésével és a hivatalos ünnepi megnyitóval vette kezdetét hétfőn a Pannon Egyetem gólyatábora az ifjúsági centrum vízparti nagyszínpadánál.

Kiss Nikolett

Csaknem ötszáz, hamarosan elsőéves egyetemista vesz részt a Pannon Egyetem gólyatáborában.

A hallgatók egészen csütörtökig birtokba veszik az ifjúsági központot, ahol a strandolás, az utolsó nyári napsugarak begyűjtése mellett a buli, a csapatépítés és az egyetemi lét előkészítése a fő feladatuk.

Siklódi Levente, a Hallgatói Centrum Kft. vezetője elmondta: a gólyák mellett még nagyjából 150 segítő, felsőbb éves és oktató van jelen a táborban, hogy segítsék a gólyák beilleszkedését, ismerkedését, felkészülését.

Az első napon a feladatok kiosztása és a buli volt főszerepben, de a következő néhány napban a vetélkedők, strandolás, sportolás, indulók, csapatzászlók megtervezése mellett az egyetemi létről is kaphatnak hasznos információkat a gólyák.

Az oktatók mellett a felsőbb éves patrónusok is megosztják tapasztalataikat. A Zánkán táborozók az itt megszerzett ismeretekkel, kapcsolatokkal felszerelkezve a többi elsőévessel szemben biztosan helyzeti előnnyel indulnak majd.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!