Tömegkarambol négy sérülttel, mentőhelikopter is érkezett

Veszprém - Hárman, közöttük egy tíz év körüli kisgyerek súlyosan, ketten könnyebben sérültek abban a balesetben, ami vasárnap délután két óra körül történt a Sümeg és Tapolca közötti úton, amikor két motoros és két személygépkocsi ütközött.

Halmos György

A baleset a 7319-es út 7-es kilométerszelvényél történt, amikor Sümeg felől Tapolca irányába haladó, egymást követő két, utasokat szállító  motorkerékpár közül az első egy jobbra ívelő kanyarban áttért az úttest másik oldalára és ott ütközött egy szabályosan  Maruti gépkocsival   - tájékoztatott Bankó Magdolna, a megyei főkapitányság szóvivője.  Az alezredes hozzátette:  a motor az ütközés következtében visszapördült a másik  sávba, és ott  nekiütközött az őt követő  motornak. Az ütközés hatására a második motoros utasával a Maruti mögött szabályosan haladó  Audival karambolozott, s ennek követeztében a kétkerekű jármű kigyulladt. A balesetben a Marutiban hátul ülő kisfiú súlyosan megsérült, a négy, negyven év körüli kaposvári illetőségű  motoros közül ketten súlyos, szintén ketten könnyebb sérülést szenvedetek.  A Maruti és a két motor totálkáros lett, egyik motor kiégett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!