Aki keres, az talál is

Megyei körkép - A hosszú hétvégét és az azt követő őszi szünetet igyekszik kihasználni mindenki, aki teheti. Szerencsére ehhez az időjárás is asszisztál, ráadásul még programot is talál bőséggel az, aki keres. Vitorlásverseny, gardafesztivál, kolbásztöltő verseny, disznóvágás, számtalan Márton-napi libator ma már tényleg nem kell unatkozni annak, aki programot keres a Balatonnál vagy a megye más részein. A hosszú hétvégén és az őszi szünetben útra kelt az ország, s aki teheti, igyekszik kihasználni pihenésre, kikapcsolódásra ezeket a napokat.

zaol.hu

A nyári szabadságolások óta ez az első olyan időszak, amikor újra pihenésre adhatjuk fejünket. Akinek óvodás, iskolás gyereke van, annak pedig  mindenszentek után egy egész hete van arra, hogy kiránduljon, kikapcsolódjon. Szerencsére ma már az sem igaz, hogy bárhova is mennénk el, megöl minket az unalom, ugyanis a szolgáltatók egyre felkészültebbek arra, hogy a nyár után is hozzanak életet a turizmusba. Nyitva tartanak a kirándulóhelyek, lehet bicajozni,  kinyit a korcsolyapálya, a hétvégén még vitorlásversenyt is rendeztek. A pénteken kezdődött Hazajáró hét akciójában a falusi vendégfogadók kínálnak kedvezményeket a vidéki életforma kedvelőinek,  a luxusra, csábításra, kényeztetésre vágyók pedig  wellnesshotelek kínálatából szemezgethetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!