Magyarország felvette a kesztyűt – Mesterházy Attila beszéde az MSZP weboldalán

Budapest - A Magyar Szocialista Párt ma a Papp László Sportarénában egy telt házas nagygyűlésen világossá tette, hogy vezető ereje annak az egyre szélesebb társadalmi szövetségnek, amely a Fidesz kétharmados hatalmát ellensúlyozni képes, egyúttal megtette az első lépést az országot sújtó demokratúra ellen.

MTI

A helyszínen tartózkodó több mint tízezer ember közösen mondott nemet a Fidesz elnyomó és kizsákmányoló politikájára, ugyanakkor világossá tette: Magyarország többé nem tűri szó nélkül Orbán Viktor arrogáns országrombolását.

A nagygyűlésről készült HD minőségű összefoglaló hamarosan megtekinthető a Magyar Szocialista Párt hivatalos weboldalán, az mszp.hu-n, illetve a sajtó számára le is lesz letölthető. Elérhető továbbá az mszp.hu-n Mesterházy Attila pártelnök ma elhangzott beszédének teljes szövege, valamint az MSZP által útjára indított országos petíció is.
   
Kiadó: MSZP-Országos Központ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!