Aranycsapat után Made in Hungaria?

Veszprém - A közönség hosszú percekig tartó, kitartó tapssal köszöntötte Fenyő Miklós zenészt és Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat egykori tagját a Séd színházban, a Pannon Várszínház magyar kultúra napi előadásán.

Németh F. Bernadett

A társulat természetesen az Aranycsapatot játszotta, melyre díszvendégként hívták meg Fenyő Miklóst és Buzánszky Jenőt. A 86 éves sportember, 49-szeres válogatott labdarúgó, az Aranycsapat hátvédje, edző, sportvezető meghatódott a szeretettől, amivel a veszprémi közönség üdvözölte, s könnyes szemmel nézte az előadást. A függöny legördülte után elmesélte, hogy az Aranycsapatot többször látta már, de eddig a Pannon Várszínházé tetszett neki a legjobban.

Fenyő Miklós is elégedett volt a darab veszprémi prezentálásával, számára újdonság volt kívülről látni az Aranycsapatot, hiszen a József Attila színház musicaljében ő maga is színpadra lép. Az ismert zeneszerzőt a Pannon Várszínház játéka oly mértékben meggyőzte, hogy áldását adta arra, hogy másik nagysikerű produkcióját, a Made in Hungaria-t is lehozza Veszprémbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!