Biztonság, hazaszeretet - Jobbik kampánynyitó Pápán

Pápa - Nem szabad várni a sült galambot, az amerikai dolláros szatyrokat. Ahhoz, hogy egy szűkebb közösség előbbre jusson, mi magunk, magyar emberek tehetünk - fogalmazott Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke a párt szombat esti kampánynyitó rendezvényén.

Polgár Tibor

A márciusi időközi választásokon Orbán Imre polgármesterjelöltként, míg Süle Zsolt a kilences számú választókerület jobbikos önkormányzati képviselőjelöltjeként száll harcba a szavazatokért. A Jobbik helyi elnöke elmondta, Pápa többre hivatott, többet érdemel, mint ahol most tart.

- Ha a választásokon bizalmat kapunk, első lépésként elkészítjük Pápa húsz éves leltárát. Veszprém megyében Pápán a legnagyobb a munkanélküliség, ezért a legfontosabb feladat a munkahelyteremtés - mondta el Orbán Imre, aki programját a munka, megélhetés, biztonság, rend, oktatás, otthon, család, ifjúság, hazaszeretet témák köré csoportosította.

Süle Zsolt önkormányzati képviselőjelölt bemutatkozásából kiderült, kisvállalkozóként látja, milyen problémákkal kell megküzdeniük a kiskeresetű embereknek.

A pápai jelölteket Kepli Lajos országgyűlési képviselő, a Jobbik Veszprém megyei elnöke ajánlotta a választópolgárok figyelmébe. A megyei elnök röviden beszámolt pártja eddigi parlamenti munkájáról, szerinte markánsan érezhető a Jobbik jelenléte, itt példaként említette a vörösiszap katasztrófa okait kivizsgáló bizottság létrehozását jobbikos kezdeményezésre.

Erőss Bulcsú pápai önkormányzati képviselő kevesellte az önkormányzati ülések számát, és aránytalanul soknak tartotta a képviselők tíszteletdíját. Elmondta, a pápaiak pénztárcáját érintő előterjesztéseket nem szavazta meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!