Óváros téri mulatság

Veszprém - Több százan búcsúztatták az óvévet a megyeszékhely belvárosában, ahol a látványos tűzijáték mellett neves fellépők és retró-diszkó szórakoztatta a nagyérdeműt.

Szabó Péter Dániel

A hideg ellenére idén, illetve tavaly is sokan döntöttek úgy, hogy az Óváros téren rendezett önkormányzati szilveszteri mulatságon köszöntik a 2011-es esztendőt. A program már 31-én este tíz órakor elkezdődött, előbb Hatás Andrea színésznő és Viktoria Podolskaya táncművész növendékei műsorának tapsolhattak a veszprémiek, majd Wittmann Zsolt gitáros-énekes és Palcsó Tamás énekes előadására bulizhattak a megjelentek. A Megasztárból ismert fiatalembert éjfél előtt Porga Gyula polgármester váltotta a színpadon, aki amellett, hogy boldog és eredményes új évet kívánt a város polgárainak azt is hangsúlyozta, az itt élők legyenek büszkék arra, hogy veszprémiek. Az új év beköszöntét követően aztán tűzijátékkal, majd hajnalig tartó retró-utcabállal folytatódott az Óváros téri mulatság. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!