Saját anyját rabolta ki

Veszprém - A családon belüli erőszak sajátos megnyilvánulásával szembesültek a rendőrök csütörtökön, ugyanis egy nyugdíjas nőt 57 éves munkanélküli fia rabolta ki.

Halmos György

A nyugdíjas nőtől korábban többször elvette a fia a járandóságát, de ezt megelégelte és legutóbb ellenállt, megpróbálta visszaszerezni 42 ezer forintját, a férfi azonban nem adta, sőt karját megragadva akkorát taszított anyján, hogy a fürdőszobában egyensúlyát elveszítetve elesett, fején és a hátán könnyebb sérüléseket is szenvedett.

A férfi a pénzzel elmenekült, az asszonyt az egyik szomszéd mentette ki szorult helyzetéből, aki értesítette a rendőrséget. Nem csak az elkövetett cselekmény jelentős tárgyi súlya, hanem a felháborodás is szerepet játszott abban, hogy a rendőrök alig egy órával a körözés elrendelése után elfogták és előállították az elkövetőt. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eltulajdonított összeget kétezer forint híján sikerült lefoglalni. Az őrizetben lévő férfi előzetes letartóztatását kezdeményezik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!