Apa és fia is önbíráskodott

Veszprém - A rendőrség őrizetbe vett egy apát és annak fiát csütörtökön délután, mert azzal gyanúsítják őket, hogy részt vettek egy önbíráskodásban, amikor elvettek egy gépkocsit annak tulajdonosától.

Halmos György

Az esetről a sértett csütörtökön a késő délutáni órákban tett bejelentést. A sértett a Stromfeld utcában lévő parkolóból szeretett volna kiállni főnöke gépkocsijával, amikor egy számára ismeretlen autó megállt mögötte, abból kiszállt négy férfi. Egyikük megütötte, majd kirángatta a vezetőülésből és elhajtott az autóval. Az elkövetők annyit még közöltek vele, hogy hol találják meg a kocsit, ha keresik.

A bejelentést követően a veszprémi kapitányság nagy erőkkel kezdte meg az elkövetők felderítését. Az eltulajdonított gépkocsit a 8-as főút Márkó és Herend közötti szakaszán tartóztatták fel. A gépkocsiban két férfi, apa és fia tartózkodtak, akik közül a sofőr ittas volt. A feltételezett elkövetőket a rendőrségre szállították, majd őket őrizetbe vették, ellenük önbíráskodás bűncselekményének elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A kihallgatásokat követően kiderült, hogy elszámolási vita volt a kocsi tulajdonosa és a támadók között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!