Szép siker ezüsttel és bronzzal

Veszprém - A III. KID Rock and Roll Kupán egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a rendező és névadó táncegyesület.

B. Virág Rita

A KID Rock and Roll Kupát a Vetési gimnázium tornacsarnokában bonyolították le, ahol kilenc egyesület több száz táncosa mérette meg magát páros, illetve formációs rock and roll kategóriákban. A viadal egyben nyugat-magyarországi akrobatikus rock and roll területi pontszerző verseny is volt. A rendező KID Rock and Roll SE remek eredményeknek örülhetett, hiszen formációi három érmes helyezésen kívül több értékes pontszerző helyezést is begyűjtöttek.

Második helyen zárt a felnőtt nagyformáció kategóriában a Boogie tonight produkció, míg a children nagyformációban a Vad Fruttik, a junior nagyformációban pedig a Baby dolls előadás érdemelt ki bronzérmet.

Ötödik lett a children kisformációknál a Black cats, valamint az Ötös fokozat junior kisformáció. Hatodik helyezést érdemelt ki a felnőtt kisformációk közt a Surprise, míg a junior kisformációknál a Minizsaruk végzett a nyolcadik helyen. A serdülő párosok versenyében a Kirchkeszner Máté, Finkenzeller Kitti pedig tizedik lett. Végül, de nem utolsó sorban említsük meg: valamennyi páros felkészítését Putics-Bondor Virág világbajnok akrobatikus rock and roll szakedző vezette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!