Bocsánatot kért az unokatestvérét hasba szúró késelő

Zalaboldogfa - Bocsánatot kért s kapott az a férfi, aki könnyek között ismerte el bűnösségét. Ugyanis majdnem kioltotta unokatestvére életét, konyhakéssel ok nélkül megszúrta.

Arany Gábor

A történetben most is főszerepet játszott az alkohol. Hajgató József (51) tavaly január 2-án zalaboldogfai otthonában töltötte idejét ünnepi hangulatban. Élettársával nemcsak az újesztendőt köszöntötték.

Ünnepelték elhatározásukat is, hogy egybekelnek. A némi alkohollal is fűtött hangulatba toppant be a férfi unokatestvére, akivel közölték a hírt, így már hármasban folytatták a jókedvű beszélgetést, poharazgatást. Hamar elfogyott a vendég hozta pezsgő, ezért átmentek a közeli Kerék Betérőbe, ahol további hat palackot nyitottak meg. Este tíz múlt, amikor hazatértek és folytatták a beszélgetést, poharazgatást, de Hajgató élettársa rosszul lett a sok italtól és a fürdőszobába ment.

Az asszonyhoz többször is belépett a férfi, közben az unokatestvér a konyhában tartózkodott. Az egyik ilyen alkalommal Hajgató magához vette a legnagyobb, 20 centis pengéjű konyhakést, rövid ideig járkált vele, majd minden előzmény és ok nélkül hasba szúrta rokonát. Az erősen vérző ember kiment a házból, autóba ült, haza indult, de Hatháza előtt az árokba borult. Itt találtak rá idegenek, s hívtak hozzá mentőt, életét azonnali műtét mentette meg.

A teljes cikket elolvashatják a Zalai Hírlap oldalán, ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!