Szíven szúrta magát, az állapota továbbra is stabil

Veszprém – Továbbra is csak annyit tudunk az önmagát szíven szúró rokkantnyugdíjasról, hogy stabil az állapota.

Varga Domokos Péter

Mint ismert, szerda délelőtt Veszprémben a nyugdíjbiztosítási igazgatóságon egy 55 éves férfi az ügyintézőnek bemutatta azt a határozatot, amely szerint rokkantsági nyugdíját jelentősen csökkentették, majd néhány kérdést tett fel ezzel kapcsolatban. Ezt követően az igazgatóság ügyfélvárójában a zsebéből elővett késével szívtájékon szúrta magát.

Lapunkat csütörtökön délután a Csolnoky Ferenc megyei kórház főigazgatója, dr. Rácz Jenő arról tájékoztatta, hogy a beteget a szerdai sikeres életmentő műtét óta altatják, állapota stabilizálódott, amennyiben továbbra sem romlik, megkísérlik felébreszteni. A kora esti órákban érdeklődtünk a kórház központi intenzív osztályán a kétségbeesett helyzetében önmaga ellen forduló zirci férfi állapota felől. A központi intenzív osztályon ügyeletet teljesítő főorvos a telefont felvevő nővéren keresztül arról tájékoztatott bennünket, a család kérésére nem adhatnak további információt a beteg állapotáról.

A trgaikus esetről bővebben itt olvashatnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!