Csipkében az oltár előtt: akár Kate Middleton ruháját is megvarrják

Egyre több a klasszikustól eltérő, különleges elemekkel gazdagított esküvői ruha. A 2012-es trendek sok mindent megengednek.

PLT

Azok a hölgyek, akik az idei esztendőben mondják ki a boldogító igent, nagy vonalakban már most tudják, milyen ruhában szeretnének  oltár elé állni. Egyre  elfogadottabbak a színes ruhák, fekete vagy bordó  csipkével, fekete masnival ellátottak, ami a derékrészen, mellrészen, szoknya alján jelenik meg - árulta el Vargáné Csikós Tímea, aki esküvői ruhaszalont és varrodát vezet Székesfehérváron.

- A 2012-es esküvőiruha-trendek közt megjelennek a rövid, térd fölé érő darabok, valamint azok, amelyek elöl nagyon rövidek, megmutatva a térdet, hátul viszont hosszúak - hangsúlyozta a szakértő, aki szerint idén kevésbé lesz jellemző a habos-babos ruha, inkább az egyszerűbb, letisztult, pánt nélküli, valamint  nyakpántos ruhákban képzelik el magukat a menyasszonyok. A csipkés részletek mellett a kristályberakások is divatosak lesznek, amelyek, attól függően, hogy esik rájuk a fény, más-más színben pompáznak a ruhán. 

- Mi már foglalkozunk esküvőiruha-varrással is, így  elvileg bármit meg tudunk varrni, akár Kate Middleton ruháját is - tette hozzá Tímea.

Szerző: S. Töttő Rita

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!