Irigylésre méltó élet - 30 éves Kate Middleton

Hercegnő lett az egyszerű polgári családból származó lányból, Vilmos herceg felesége, beutazza az egész világot, és a földkerekség legszebb női között tartják számon. Mire vágyhat még egy nő a harmadik x előtt?

Napló Online

Kate Middleton élete egy igazi tündérmese. A ma 30. születésnapját ünneplő hercegnő nem lehet elégedetlen. Mindene megvan, amire egy nő csak vágyhat. Ki ne cserélne vele legalább egy napra?

 

 

Ha a harmincadik születésnapján egy nő egy kastélyben ébred, ahol ő a hercegnő és az ágyban egy herceg fekszik mellette, már nem lehet oka panaszra. Szekrénye roskadásig tele van a legszebb és legdrágább ruhákkal, cipőkkel és egyéb kiegészítőkkel. Jótékonysági rendezvényeket szervez és nívós eseményekre hivatalos. A legismertebb és leggazdagabb emberek körében forog, a nép pedig imádja. A világ legszebb női közé sorolják, így kötelessége mindig jól kinéznie. Lesik minden kívánságát, legyen szó például a kedvenc étele elkészítéséről. Beutazhatja az egész világot, és hatalma van jót tenni mindenhol, amerre jár.

A hercegnői élet árnyoldala

Kate Middleton élete fenékig tejfel? Bizonyára nem. A királyi udvarban szigorú szabályok szerint zajlik az élet. Nem teheti meg azt, akkor és ott, amit szeretne. Napjai percekre be van osztva, melyet más emberek irányítanak. Mindig vidámnak és kedvesnek kell lennie. A bulvársajtó lesi minden lépését, így egy apró botlásából is hatalmas botrány kerekedhet. Férjét többnyire csak kötelező eseményeken láthatja, és akkor is figyelniük kell, mit beszélnek egymással, ugyanis már szájról olvasókat is alkalmaznak, hogy mindenről tudjanak!

Hercegnőnek lenni nem egyszerű dolog, de bizonyára Vilmos nem is őt választotta volna, ha erre a feladatra nem lenne alkalmas.

Kate Middleton, boldog születésnapot kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!