Őrület: Nadrág nélkül metrózott több ezer ember a világ minden táján (videó)

Január nyolcadikán 27 ország 60 városában tolta le a gatyáját több ezer ember, és utazott félmeztelenül metróval. A különös rituálé apropója a Nadrágmentes Metrózás Napja volt, melyet immár tizedik alkalommal tartottak meg a világ minden táján.

Napló Online

A Nadrágmentes Metrózás Napja 2002-ben indult útjára, akkor mindössze hét fiatalember utazott a nadrágja nélkül a metrón New Yorkban. Az évek során azonban egyre nagyobb teret nyert az őrület, és több ország és város lakója csatlakozott a megmozduláshoz.

Idén már a tizedik alkalommal rendezték meg a Nadrágmentes Metrózás Napját. Ki hinné, hogy 27 ország 60 városában több ezer ember képes volt reggel nadrág nélkül elindulni, és felszállni a metróra. Pedig igaz! A különböző videómegosztó portálok tele vannak az ezt bizonyító felvételekkel. Már nemcsak New York-ban, hanem Amszterdamtól kezdve, Tel-Avivon át Mexikóvárosig sokan benne voltak a mókában.

Budapesten nem tartották a jeles eseményt. Talán jövőre.

Videó: New York

Videó: San Francisco

Videó: Amszterdam

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!