példás viselkedés

2018.07.03. 10:05

Meglepetést hagyott az öltözőben a japán válogatott

Kedves gesztus a házigazdáknak.

Illustration shows Japanese supporters in the stands ahead of a round of 16 game between Belgian national soccer team the Red Devils and Japan in Rostov, Russia, Monday 02 July 2018. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ

Ön hogyan képzeli el egy válogatott öltözőjét a csapat távozása után? Hát biztos nem úgy, ahogyan a japánok hagyták...

Bár a vb-n a mezük után „kék szamurájoknak” is becézett japán válogatott tagjai a tegnapi, belgáktól elszenvedett vereség után kénytelenek voltak elbúcsúzni a tornától, egy utolsó meglepetést még tartogattak a házigazda oroszok számára.

Egy, a Twitterre feltöltött fotó elárulja: a japán csapat nemcsak az öltözőt takarította ki (a padlótól a padokon át mindenhol), de még egy apró figyelmességgel is kedveskedett a házigazdáknak, akiket az asztal közepén egy orosz nyelvű „Szpasziba”, azaz „Köszönjük!” felirat fogadott.

Példás viselkedés egy olyan csapattól, amelyik egy rendkívül izgalmas meccsen, emberfeletti küzdelem után maradt alul ellenfelével szemben.

Borítókép: LAURIE DIEFFEMBACQ / BELGA MAG / BELGA/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!