Életmód

2013.06.09. 15:11

Szépít, fogyaszt a tekercselés

Tóth Ferencné, Márti szerint a kora nyár még alkalmas rá, hogy a strandszezon előtt szebbé tegyük alakunkat. Erre kifejezetten jó megoldás a kissé már feledésbe merült testtekercselés.

Tóth B. Zsuzsa

Az ajkai masszőr és okleveles pránagyógyító, Márti szerint a mai modern rázógépek elfeledtetik ezt a régebbi hatékony módszert. Pedig az más kiegészítő energetizáló módokkal együtt teljes megtisztulást, harmóniát biztosít. – Sőt, a szervezet teljes méregtelenítését ugyancsak jól kiegészíti. Amellett, hogy otthon keringésjavító, vértisztító, vízhajtó csalán-, zsurló-, körömvirágfőzetet iszunk, a négyhetes kúrát kiegészíthetjük testmasszázzsal és auratisztítással.

A tekercselés ma is a leghatékonyabb alakformáló, -feszesítő módszer. A leradírozott bőrt előmasszírozom egy speciális zsírégető, folyadékelvezető, cellulitkezelő géllel. Ez hőfejlesztő fahéjolajat, anyagcsere-fokozó koffeint és karnitint tartalmaz. Segít kiüríteni a lerakódott salakanyagokat. Egy mikropórusos légáteresztő fóliával kettős nyomókötéses testcsomagolást készítek, amellyel majd nemcsak a víz, hanem a méreganyag is távozik a szervezetből – mondja Márti.

 

Tóth Ferencné, Márti masszőrként vallja, bikiniszezon előtt a leghatékonyabb kezelés a kissé feledésbe merült testtekercselés (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

 

Ha a kötőszövet csomós, előzőleg vákuummasszázzsal serkenti a nyirok elvezetését a lágyéki nyirokcsomók felé masszírozva. Köpölyözéssel egyenletes lesz a kötőszövet, a méreganyagok a keringésbe kerülve távoznak. A felgyorsult anyagcsere-folyamatok elégetik a felesleges zsírt, a kötőszövet feszesebb lesz.

A kezelés alatt inni kell sok folyadékot, hiszen az mossa ki a szervezetből a méreganyagot. A kezeléstől kisimulnak a terhességi csíkok, az ödéma lehúzódik, még az ízületi fájdalmak is enyhülnek. Márti szerint felerősíthető a folyamat, ha tekercselés közben egy chiprogramot iktat be, amely rendezi a meridiánokon az energia áramlását, oldja az energiablokkokat, feltölti a csakrákat. Ráadásul ő energetizáló talpmasszázzsal is kényezteti vendégeit, ingáival rendet tesz az energiaközpontokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!