Életmód

2013.09.22. 07:44

Csakratisztítás a harmonikus életért

A fizikai test energiaközpontjai, a csakrák tisztítására szolgáló programsorozat indult Veszprémben.

Tóth B. Zsuzsa

A program vezetője, Major Andrea (Mendy) Egység tréner a Naplónak elmondta, hogy a hét csakrának megfelelően hét, egymást követő alkalommal zajlik a program, amelybe bármikor be lehet kapcsolódni, de a legjobb, ha a teljes csakrarendszert áttisztítjuk, mert életünkben az igazi átütő erővel bír.

- A program lényege az energiaátadás, azzal segítjük, hogy az életerő energia (kundalini) a csakrákon azaz a fizikai testben lévő energia központokon keresztül áramoljon. A tisztítás elősegíti az áramlást. Ez nagyon fontos. Életünk során előfordul, hogy az energiaközpontokban blokkok alakulnak ki, amelyek megakadályozzák bizonyos életterületek kibontakozását, fejlődését. A múltban történt lelki sérülések, anélkül hogy tudnánk róla leblokkolják az energiaáramlást. A kapcsolatok, párkapcsolat, a munka, az anyagi bőség területe, vagy más terület blokkolódik ily módon és akár betegséget is okozhat a fizikai testben.

A csakratisztító program a blokkokat felhozza tudati szintre, rálátást ad azokra, amelyek megakadályozzák az energiaáramlást a csakrák lezárásával – magyarázza Mendy. Amikor a  vezetett meditációval, különféle gyakorlatokkal, energia átadással felszínre kerül a probléma, újra megtapasztalódik, akkor a blokkok automatikusan feloldódnak.

 

A tanfolyam végére az életerő energia feljut a korona csakráig, majd visszaáramlik. A teljes kör megtétele után tapasztalható meg a belső béke és a nyugalom harmonikus, kiegyensúlyozott állapota. Ez egy nézőpontbeli változást hoz magával, energikusabbak leszünk, feloldódnak a stresszhelyzetek és kikerülünk a konfliktus állapotból, és megélhetjük az egység állapotot önmagunkkal és a körülöttünk lévő világgal. Mindez egy tudatállapot emelkedés eredményez és egy neurobiológiai változást az agyban.

- A tisztulás belső átalakulást hoz, amely hatással lesz emberi kapcsolatainkra, munkánkra, anyagi helyzetünkre, egészségünkre és életünk minden területére. Ne felejtsük el, hogy a változás mindig belül kezdődik, aztán hat a külvilágra – mondja az Egység tréner.

A csakratisztító program mindegyik foglalkozása négy órás. Abban különböző gyakorlatsorok, vezetett meditációk szerepelnek, interaktív módon alkalom nyílik arra is, hogy megosszuk az átélt tapasztalatainkat és így is segítsük a saját és mások fejlődését.  A programsorozaton való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, csak kellő nyitottság és vágy arra, hogy változtassunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!