Farkasgyepű

2016.10.26. 20:45

Szemükben szeretet, arcukon mosoly

Farkasgyepű - Az életszeretet, a kedvesség és a bölcsesség mindenkit fiatalon tart. Nem számít az ősz haj, a ráncok, hiszen a fiatalság belülről árad - mondta Takácsné Légrádi Edina polgármester az idősek tiszteletére szervezett rendezvényen.

Penk Tímea

A képviselő-testület három évvel ezelőtt elevenítette fel a hagyományt, azóta minden esztendőben megrendezik a szépkorúak estjét.

- Azért jöttünk ismét össze, hogy kifejezzük hálánkat, megbecsülésünket és szeretetünket. Korunkat ne a naptár számolja, hanem a lelkünk mutassa, hogy mennyinek érezzük magunkat. Önök semmit sem öregedtek, hiszem ott van a szemükben a szeretet, az arcukon pedig a mosoly - hangsúlyozta a polgármester, majd megköszönte az idősek példamutatását, életbölcsességét és tapasztalatait, az értékek átadását, a féltésüket, a törődésüket, a gondoskodásukat és a sok fáradságot.

Tóth Tünde operettslágereire táncra perdültek a nyugdíjasok
Fotó: Penk Tímea

- Kívánom, hogy családjuk szeretete aranyozza be hétköznapjaikat és az ünnepeiket. Ajándékozzák meg önöket vidámsággal, békességgel és figyelemmel - mondta Takácsné Légrádi Edina. A polgármester megköszönte az önkormányzat dolgozóinak, a képviselő-testület tagjainak, a német nemzetiségi önkormányzatnak és a Farkasgyepű Fejlődéséért Egyesületnek a rendezvény sikerébe fektetett fáradozásaikat.

Az est vendégeként Tóth Tünde énekelt népszerű operettdallamokat. Az előadó fergeteges hangulatot varázsolt, a vendégek kiválóan mulattak, és maguk is énekeltek, táncoltak.

Vacsorára gombával töltött sertéspecsenyét és rántott csirkét szolgáltak fel a képviselők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!