Vb 2022

2022.11.25. 17:39

A brazil kapitány nem vette észre Neymar sérülését

Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem vette észre csütörtökön, hogy csapata világbajnoki bemutatkozó mérkőzésén kulcsembere, Neymar bokasérülést szenvedett.

MTI

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

A Paris Saint-Germain 30 éves játékosával szemben többször szabálytalankodtak a szerb játékosok, majd a támadót a 80. percben  - addigra már kialakult a 2-0-s végeredmény - váltotta Antony. Neymar a cserét követően fájdalmas arccal bicegett le a pályáról, majd könnyezve ült a kispadon, ahol jeges borogatást kapott bedagadt bokájára.
Tite reményét fejezte ki, hogy Neymar sérülése rendbe jön, és a vb hátralévő részében is számíthatnak a játékára.
"Nem is láttam, ahogy Neymar megsérült, de megvolt benne az elhivatottság, hogy leküzdje a fájdalmát. Még engem is becsapott" - mondta.
Neymar közösségi oldalán annyit üzent a brazil csapat szurkolóinak, hogy bízzanak benne, illetve abban, hogy sérülése ellenére minden rendben lesz vele. Hozzátette: a legjobb ugyanis még hátravan, és mindennek megvan a maga ideje.
Rodrigo Lasmar csapatorvos korábban elmondta: "egyelőre korai lenne spekulálni a sérülés súlyosságáról, de 24-48 óra múlva okosabbak leszünk".
A brazilok legközelebb hétfőn Svájccal találkoznak a G csoportban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!