Foci

2009.12.08. 16:59

Babos még feljebb lépne

Veszprém - Valószínűleg az NB II-ben folytatja pályafutását a harmadosztályú Veszprém FC tehetséges, fiatal labdarúgója, Babos Barnabás.

Horváth Gábor

Az NB III Bakony csoportjának góllövőlistáját vezető csatár remek őszi teljesítményével több első osztályú egyesület érdeklődését is felkeltette. A Videoton, a Szombathelyi Haladás és a Lombard Pápa egyaránt szemet vetett a 18 esztendős tehetségre. Jelenleg úgy tűnik, hogy a székesfehérváriak, pontosabban az NB II nyugati csoportjában szereplő, felcsúti székhelyű Videoton II.-Puskás Akadémia lehet majd befutó.

- A fehérváriak második számú csapatában két tesztmérkőzésen szerepeltem. A próbajáték jól ment, négy alkalommal is sikerült betalálnom, s ezután profi szerződést ajánlottak - nyilatkozta lapunknak Babos Barnabás. A Veszprém FC USE-ban nevelkedő labdarúgó hozzátette: Szombathelyről és Pápáról is keresték, de ha a jelenlegi klubja megegyezik a Videotonnal, akkor a felcsútiakat választja.

- Bíztam a feljebb lépésban, de azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan eljön az idő. Mindent a veszprémi focinak köszönhetek, hálás vagyok a nevelőegyesületemnek és a felnőtt klubnak is, de úgy érzem, hogy nem szabad elszalasztanom a lehetőséget - jegyezte meg Babos Barnabás, aki hozátette: ha esetleg tényleg létrejön a kontraktus, már január elején csatlakozik új csapatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!