Foci

2010.11.05. 15:17

Az éllovas Pápát fogadják a fürediek

Megyei körkép - Két felpörgetett, jó formát mutató és két rendkívül rossz lelkiállapotban lévő Veszprém megyei csapat lép pályára hétvégén a labdarúgó NB III Bakony-csoportjának 13. fordulójában. Előbbiek ráadásul egymás ellen játszanak.

Napló Online

Balatonfüred-Pápa II
Két remek formában lévő alakulat találkozik a forduló Veszprém megyei rangadóján.
A 11. helyen álló fürediek október eleje óta nem szenvedtek vereséget, legutóbb épp a Pápa legnagyobb ellenlábasának, a bajnoki címre törő Hévíznek az otthonában ikszelt (1:1) a csapat. Az első helyen álló Lombard II még komolyabb sorozatot tudhat maga mögött: a ligacsapat öt mérkőzést nyert zsinórban, a múlt héten a nagy vetélytárs ZTE II-őt intézte el (3:1).

Lantai Balázs, a Füred edzője: - Megérdemelten hoztunk el egy pontot Hévízről, sőt a találkozó hajrájában meccslabdánk is volt. Most újabb rangadó következik, ismerjük az ellenfelet, tisztában vagyunk a pápaiak erényeivel. A lényeg, csak akkor tudjuk felvenni velük a versenyt, ha harcos, taktikus, fegyelmezett játékkal rukkolunk elő.

Nagy Mihály, a Lombard II szakvezetője: - A ZTE II ellen értékes sikert arattunk, egy buta öngól után ugyan egy rövid ideig szoros volt a meccs, de összességében könnyedén gyűjtöttük be a három pontot. A Balatonfüred egy rutinos, jó képességű futballistákból álló alakulat. Nem számítok könnyű meccsre, de a győzelemért lépünk pályára.
(Kezdés: szombat, 13.30)

Kőszeg-Várpalota
Az utolsóelőtti a sereghajtó otthonába látogat. A Várpalota mögött nehéz időszak áll, a csapat sorozatban négyszer maradt alul egyetlen góllal, legutóbb a Celldömölkkel szemben (2:3).
Szabó Csaba edző: - Az előző fordulóban már a negyedik percben emberhátrányba kerültünk, ennek ellenére remekül tartottuk magunkat, sőt a második félidőben inkább a mi akaratunk érvényesült. Tudom, hogy a futballban nincs ha, de három pontot érdemeltünk volna. Ismét. Az viszont örömteli, hogy a fiatalok átérzik a mérkőzések fontosságát és van tartása az együttesnek. Most következik az a mérkőzés, amely egyrészt teljesen helyreállíthatja az önbizalmunkat, másfelől véglegesen visszavethet bennünket. Ha kikapunk, nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, de erre gondolni sem akarunk: a cél a győzelem.
(Kezdés: szombat, 13.30)

Csorna-Tomaj-Tapolca
A Várpalotához hasonlóan a Badacsonytomaj-Tapolcánál sem fogalmaznak dicshimuszokat az utóbbi hetek teljesítményével kapcsolatban. A csapat két kiütés és egy sima vereség után a múlt héten egy 92. percben kapott góllal maradt alul hazai pályán az MTE ellen (2:3).


Török Zoltán edző: - A szezonban először álltunk fel a legerősebb összeállításunkban, sajnos sok emberen fásultság látszott és 2:0-ás vezetésről buktuk el a meccset. Emiatt a héten a játékosokat el is tiltottam a különböző kispályás bajnokságokban való részvételtől. A következő ellenfelünk egy masszív csapat és hasonló focit játszik, mint mi. Nagyon bízunk a pontszerzésben.
(Kezdés, vasárnap, 13.30)

Címkék#NB 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!