Foci

2012.02.01. 13:20

Elköszönt a csapat az ifjú tehetségtől

Veszprém - A megyeszékhely felnőtt és utánpótlás labdarúgó klubjánál is elbúcsúsztatták az Olaszországba szerződő Novothny Somát.

Horváth Gábor

Ahogyan arról lapunk elsőként beszámolt: a 17 és fél esztendős labdarúgóval az olasz első ligás SSC Napoli kötött féléves kölcsönszerződést. Az utánpótlás-válogatott csatár a megyeszékhely utánpótlásnevelő egyesületében (VFC USE) pallérozódott, de tavaly már a felnőtteknél, az NB II-es Veszprém FC-ben volt alapember. Az ifjú tehetség távozása előtt köszönetet mondott az összes, az elmúlt években vele foglalkozó szakembernek, Kelemen Miklósnak, Burcsik Péternek, Kozma Csabának, Varga Tündének, Orbán Tamásnak, Jugovits Lajosnak, Palotai Nándornak, Rugovics Vendelnek, valamint Vágó Attilának.



Novothny Soma a nápolyiak második számú alakulatát erősíti, amennyiben játékengedélye megérkezik,  szombaton bemutatkozhat új csapatában, amely  Ascoliban lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!