Foci

2012.04.21. 18:50

Kitört a kapufa, félbeszakadt a meccs

Megyei körkép - A Várpalota csúnya vereségbe szaladt bele, míg a balatonfürediek meccse már a 29. percben befejeződött a labdarúgó NB III szombati játéknapján.

Horváth Gábor

MTE_Várpalota
7:0 (4:0)
Mosonmagyaróvár, 100 néző. V.: Sándor. Mosonmagyaróvári TE: Antal _ Németh, Mészáros, Darázs (Karácsony), Kovács, Schmatovich, Ladiszlaidesz (Ujvári), Madarász, Szabados T. (Szabados G.), Angyal, Hajós. Edző: Tiba Zoltán. Várpalotai BSK: Radnai _ Nyitrai, Kellner, Híró, Szurok, Bregócs, Pallaga, Marton (Jelencsics), Bogdán (Ludányi), Erős, Humli (Pavelka). Edző: Balogh Zoltán.

A mérkőzés elején két játékossal is megfogyatkozott a vendégcsapat – a második percben Radnait, a hetedikben Szurokot küldte ki piros lappal a játékvezető -, amelynek így még a tisztes vereségre sem maradt esélye. A hazai együttes kihasználva kettős emberelőnyét fokozatosan őrölte fel a várpalotaiak ellenállását és nagyarányú győzelmet aratott.

A héten edzőt váltó – Lantai Balázs helyét Glázer Róbert foglalta el a kispadon – Balatonfüred Nagykanizsára látogatott a 22. fordulóban. A találkozó rendkívül mozgalmasan kezdődött, a nyolcadik percben az NTE szerzett előnyt, Kiss egyenlített, de a hazaiak néhány perc alatt erre kettővel válaszoltak. Marosvölgyi 29. percben szerzett szépítő találata volt a meccs utolsó momentuma, ugyanis a nagykanizsaiak kapuja felmondta a szolgálatot, két helyen is eltört a kapufa, így nem lehetett folytatni az összecsapást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!