Foci

2012.05.14. 07:35

NB III: Megfordította a rangadót a Balatonfüred

Megyei körkép - Három perc alatt fordított és nyert a Füred a labdarúgó NB III Bakony-csoportjának Veszprém megyei rangadóján.

Horváth Gábor

Balatonfüred-Pápa II
2:1 (0:0)

B.-füred, 150 néző. V.: Szántai. BFC: Kiss G. - Krén, Karácsony, Banai, Lukácsa, Boromisza, Babics (Babik), Murányi (Klauz), Kiss M., Tatai, Marosvölgyi. Edző: Glázer Róbert. Lombard Pápa II: Markek  Németh, Kiss, Dlusztus (Tóth), Tar, Somogyi, Horváth T., Horváth Cs. (Páli), Grőber, Fehér, Király (Molnár). Edző: Nagy Mihály.

Az első 15 percben többször is megszerezhette volna a vezetést a hazai csapat, ám a Balaton-partiak nem tudták kihasználni a pápai hibákat. Az 56. percben Király nagy gólt ragasztott Kiss Gábor hálójába. A Füred a folytatásban rákapcsolt és Babics, illetve Tatai találataival a 78. és a 81. perc között megfordította a helyenként durva mérkőzést.

Várpalota-Mór
0:4 (0:2)

Várpalota, 100 néző. V.: Kovács. Várpalota: Kalapács (Radnai) - Zsupek (Humli), Malina, Jónás, Gábris, Híró, Bregócs, Borbás (Borbély), Szurok, Bogdán, Kaufmann. Edző: Szabó László. Mór: Varga (Olteán)  Handl (Kelemen), Vajay, Trampler, Pongrácz, Ruff, Tar, Bastovanov, Polovitzer (Németh), Tóth, Loi. Edző: Sebestyén Ferenc. Gól: Polovitzer, Tar, Tóth 2.

A következő idényben ismét a megyei első osztályban induló várpalotaiak sorozatban hatodik mérkőzésükön maradtak alul. A csapat gólinsége is ennyi ideje tart, a társaság március vége óta nem talált a hálóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!