Foci

2014.01.06. 10:55

Huszonnégy csapat a teremben

Balatonfüred - Elkezdődött a téli kispályás labdarúgó bajnokság a városban. Az idei kiírásban 24 csapat méri össze tudását hétről hétre a Balaton Szabadidő központban.

Horváth Gábor

Idén is népszerű a balatonfüredi téli teremlabdarúgótorna, amelyre a helyi alakulatok mellett a megye számos településéről neveztek kispályás csapatok.

Ezúttal huszonnégy együttes alkotja a mezőnyt. A torna selejtezőkörrel kezdődik, a résztvevők hét csoportba osztva döntik el, hogy ki, melyik osztályban szerepel majd a folytatásban.

A füredi viadal a tavalyi kiíráshoz hasonlóan idén is kedvelt. Fotó: archív

Az első játéknap már le is zajlott. Eredmények: Balaton Alarm–Csopak Junior 5:7, La Riva–Vitaking FC Veszprém 6:1, Penalty–Szafarimabecsucs 0:10, Pokol Team–Gyaka FC 8:1, Zánka–Dö-Me SE 9:2, Nívó–FC Next Veszprém 6:2, Korona Panzió–Globo Gym-Lila Kobrák 5:1, Black City–Pécsely Up. 5:4, Red Scorpions Pécsely–Balatonszőlős 2:2, Füred Fanatics–Pécselyi Team 10:1, Vitaking–Balaton Alarm 2:2, Globo Gym–Red Scorpions 2:6, Pécsely Up–Pokol Team 3:5, Gyaka FC–Black City 5:5, Goóol Sport–Füred Fanatics 1:10, Csopak Junior–La Riva 0:6, Szafarimabecsucsa–Racer 1:0, Dö-Me–Csopak 1:6, Balatonszőlős–Korona Panzió 2:4, Zibunda–Nívó 2:3.

A balatonfüredi futballtorna január 11-én, szombaton folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!