Foci

2014.03.20. 16:50

Idegenben nyert a hibátlan füredi együttes

Balatonfüred, Szombathely - Továbbra is száz százalékos a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapata a tavaszi idényben.

Napló sport

Haladás II_ BFC

0:1 (0:0)

Szombathely, 100 néző. V.: Molnár. Haladás II: Gyürü - Grabant P., Koronczai, Gabura, Bedi (Farkas, 78.), Fenyvesi, Dedics, Sinanovic, Vlasics (Grabant B., 33.), Török, Tihanyi. Edző: Tóth László. Balatonfüred: Filipánics - Bognár, Kovács, Bieder, Füredi, Somogyi, Szabó, Kocsis (Nemes, 71.), Osváth, Czafit (Keszei, 87.), Szűcs (Nyári, 57.). Edző: Pető Tamás.

Kiállítva: Koronczai a 81. percben.

Már az első félidőben is veszélyesebben játszott a vendégcsapat, amely két nagy helyzetet is kidolgozott, de nem tudta gólra váltani a lehetőségeket.

Fordulás után még több esélye adódott a gólszerzésre a Fürednek. Egyet sikerült is értékesítenie a csapatnak.

A Füred (középen Bognár) remekül kezdte a tavaszi szezont (Fotó: Zwicker Tamás)

A 66. percben Nyári kapott egy indítást a jobb szélen, jól adott be középre, ahol a remek ütemben érkező Czafit Richárd a levegőben úszva fejelt a kapuba, 0:1.

A Balaton-partiak jobban és jóval veszélyesebben játszottak a szervezett, ám helyzetek nélkül maradt Haladásnál. A Füred így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot, a tavaszi idényben még száz százalékos az együttes. Pető Tamás: - A győzelemnek örülük. Egy-két játékostól viszont többet vártam.

Jók: Gyürü, Tihanyi, ill. Czafit, Szabó, Bieder.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!