Foci

2014.08.08. 11:29

Péter Kazincbarcikára igazolt

Sümeg - Az utánpótlás válogatott játékosa, a sümegi nevelésű Blázsovics Péter szerződést kötött a Vegyész RC Kazincbarcika csapatával.

Szijártó János

A 19 éves Péter az elmúlt idényben Dunaújvárosban játszott. A  nyitásfogadó-ütőként és átlóként is bevethető utánpótlás-válogatott játékos 11 évesen kezdett röplabdázni a Ramassetter iskola diákjaként. Társai közül hamar kitünt tehetségével és szorgalmával. A sportágban tevékenykedő edzők a versenyeken hamar felfigyeltek rá.  Később a Dunaferrhez igazolt, ahol több korosztályban is nyert aranyérmet: többek között kétszeres Ifjúsági Kupa-győztesnek és junior bajnoknak is vallhatja magát, felnőtt szinten pedig egy Magyar Kupa bronzérme és egy bajnoki negyedik helye van. Több alkalommal is különdíjban részesítették. Jelenlegi csapatával augusztus negyedikén kezdi meg a felkészülést az új idényre. Péter húga, a hetedik osztályos Dorka is a sportág kiválósága. Meghívást kapott az országos gyermek válogatott edzőtáborába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!