Foci

2015.03.13. 10:32

BFC: ki tudja pótolni a rutinos csapatkapitányt?

Balatonfüred – Az osztály legkellemetlenebb stílusú együttesének otthonába utazik a város NB III-as labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

Csepel–BFC

A balatonfürediek remekül kezdték a tavaszt, hiszen nyertek Mosonmagyaróváron, majd hazai pályán döntetlent játszottak a listavezető Budaörssel. Ráadásul ez egy olyan iksz volt, amelynek a vendégek örültek jobban.

A BFC tehát jó formának örvend, már a hatodik a tabellán a csapat, ám a jelenleg kilencedik csepeliek pályája nagyon „kemény”, senkinek sem könnyű boldogulni rajta. A Csepel FC idén eddig egy meccset játszott, s azt meg is nyerte.

Földesi Károly edző: – Nagyon fegyelmezetten, nagy akarással játszott az együttes a Budaörs ellen, és a listavezetővel szemben a döntetetlen is jó eredménynek számít. Még akkor is, ha ellenfelünk a hajrában egyenlített. A 88. percben kapott gól természetesen rosszul esett, de mondtam a fiúknak, hogy eszükbe se jusson kudarcként megélni a találkozót. Elégedett voltam a látottakkal. Egész héten arra készültünk, hogy Csepelen sokkal nehezebb meccs vár ránk a budaörsiek elleni összecsapásnál. Mostani vetélytársunk ugyanis az osztály legkellemetlenebb stílusú együttese. Megpróbálunk bravúrt végrehajtani, az igazi az volna, ha be tudnánk gyűjteni a három pontot. Szabó Levente eltiltását tölti majd, s most kiderül, hogy a fiatalok mennyire tudják megoldani ezt a helyzetet.

A Csepel-Balatonfüredi FC mérkőzés szombaton 14.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!