Foci

2015.06.18. 18:14

Bajnokok, gólkirályok: a Napló a legjobb megye I-es játékost díjazta

Veszprém – Több tucat kupát és érmet osztottak ki a hagyományos megyei labdarúgó díjátadón, ahol a Napló kitüntetése is gazdára talált.

Horváth Gábor

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága idén is megtartotta hagyományos ünnepségét, amelynek keretében a legeredményesebb megyei csapatok és játékosok vehettek át kupát, érmet és oklevelet.

– Öröm, hogy ilyen szép számmal összejöttünk – köszöntötte a Simonyi Zsigmond Általános Iskola aulájában megjelenteket Császár László társadalmi elnök, aki kiemelte: az utóbbi időben sok előrelépés volt a magyar futball területén.



A felnőtt megyei első osztály idei gólkirálya, Szabó Patrik Császár László társadalmi elnöktől vette át a kupát és az ajándékkönyvet
Fotó: Balogh Ákos

– Mind országos, mind helyi szinten látszik a fejlődés. Technikai felszerelés és pályaépítés terén egyaránt igyekszünk segíteni a csapatokat, lépésről lépésre haladunk. Szívből gratulálok mindenkinek és további sportsikereket kívánok – fogalmazott Császár László, aki megjegyezte, a csapatok számát tekintve még van hová előrelépni. Csik Ferenc megyei igazgató elmondta: az idén is megrendezett, az interneten élőben közvetített megyei kupadöntő remek hírverése volt a helyi futballnak. – A bajnokságok is nagy küzdelmeket hoztak, az MLSZ célkitűzése az, hogy a jövőben tovább emelkedjen a színvonal – tette hozzá.

A legmagasabb osztály, a megye I felnőtt bajnokságának gólkirályi címét a Péti MTE labdarúgója, Szabó Patrik érdemelte ki.

– Tavaly második voltam, bíztam benne, hogy talán tudok javítani és elöl végezhetek. A társaság remekül összeért, a hajrára igazi egységes csapat kovácsolódott belőlünk – nyilatkozta a Naplónak a 37 találattal záró támadó, aki a következő szezonban a megye I-ben induló veszprémieket erősíti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!