Foci

2015.08.11. 10:01

Végre megszerezték a második helyezést a tapolcai nők

Tapolca - Megtört a négy éves bronz átok, a TVSE női labdarúgó csapata második helyezést ért el a Veszprém megyei női keresztpályás bajnokságon.

Tóth B. Zsuzsa

A csapatnak az elmúlt évek bronzérmei után sikerült egyet előrelépnie. Az eredmény értékét növeli, hogy tavasszal különböző okok miatt 12 játékossal fejezték be a bajnokságot a lányok, köztük három 14 éves korúval.

A TVSE női futball csapata, bal szélen Fellenbeck Mihály edző
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Az érem megszerzésből mindenki kivette részét, a csapat házi gólkirálya Gyarmati Renáta lett 16 góllal. A játékosok és s szurkolók a csapat legjobb játékosának Torma Szabinát választották. Hogy ki kapja az ezüstérmet, az az utolsó két fordulóban dőlt el, a mérkőzéseken a tapolcai lányok mindkét szettben 0:1-ről fordítottak. Az utolsó fordulót követően együtt ünnepeltek a csapat tagjai a szurkolókkal, családtagokkal, barátokkal. A csapat az ezüstérmet az alapító, tíz éve elhunyt Magyar Mihály emlékének ajánlja. Fő céljuk egyben tartani a csapatot, bővíteni az egyesület létszámát. Várják és keresik az új játékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!