Foci

2015.11.07. 15:25

Gól három méteres lesről

Csepel – Szabálytalan góllal győzte le az alsóházi rangadón a Csepel a héten edzőváltáson átesett Balatonfüredet. Nem érdemelt vereséget a balatoni együttes a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

Csepel FC–Balatonfüred
1:0 (1:0) 

Csepel, 200 néző. Vezette: Kulcsár. Csepel FC: Botlik – Sztankó, Schleinig, Haraszkó, Teplán – Simon, Szikes (Szabó Á.), Baksa (Rácz), Balogh (Szabó K.) – Herbály, Juhász. Edző: Balogh István. Balatonfüredi FC: Szabó M. – Bánhidi, Gólya, Böröczky, Emperger – Baldauf, Cseszneki (Switzer), Rápó (Maka), Tóth G. – Rosta, Wágner. Edző: Lantai Balázs.
Gól: Herbály (45.).
Kiállítva: Bánhidi (89.).

Alsóházi rangadóra készült a füredi csapat az új edzővel, Lantai Balázzsal. Az első negyedóra után lehetett látni, hogy szervezettebb a balatoniak játéka, és az időnként vezetett kontrákban is megvolt a veszély. Előbb a 37. percben Bánhidinek volt jó lehetősége, utána Cseszneki rontott nagy helyzetben.

Aztán a 45. percben a hazai védők felszabadító rúgása a háromméteres lesről induló Herbály elé került, aki betört a tizenhatoson belülre, és a kifutó Szabó mellett gurított a kapuba, 1:0.

A szünet után, a 46. percben Wágner kilépett a tétovázó védők közül, és lövés helyett ki akarta cselezni a kapust, aki viszont így hárítani tudott.



A második félidő mezőnyjátékkal telt, a küzdelem dominált, de a találkozó sportszerű volt, ezért is volt érthetetlen, hogy a játékvezető miért bánt olyan bőkezűen a sárga lapokkal.

A 89. percben a sípmester megkoronázta addigi teljesítményét, ugyanis tévedésből Bánhidinek mutatta fel a második sárga lapot, akit így ki is állított, pedig nem is ő szabálytalankodott, hanem Maka Alex.

Összességében a füredi gárda egyenrangú partnere volt a házigazda csepelieknek, azonban a játékvezetők ténykedését már nem tudta ellensúlyozni.

Jók: Juhász, Teplán, Haraszkó, ill. Böröczky, Gólya, Cseszneki.

Lantai Balázs: – A védekezésünk rendben volt, a támadójátékunkon kell még sokat javítani. A játékvezetéssel nem akarok foglalkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!