Foci

2016.03.18. 17:01

Ismét vendégek lesznek

Ajka - Tovább folytatja a bennmaradásért zajló élet-halál harcot az FC Ajka a labdarúgó NB II-ben. Újabb nehéz meccs, de újabb esély.

Horváth Gábor

Újabb nehéz idegenbeli meccs vár FC Ajkára, amely előtt ezzel együtt újabb esély adódik formája, futballszerencséje megfordítására.

Az első négy tavaszi fordulóban mindössze egyetlen pontot szerző bakonyiak a hasonló passzban lévő Szeged otthonában lépnek  pályára szombaton.

- Míg tavaly akadt egy-két gyengébb csapat, idén mindnki összeállt az NB II-ben. A Szeged is erős, szüksége van a pontokra, ráadásul hazai pályán szerepel. Ahogyan mindig, nagy lelkesedéssel várjuk a találkozót, felkészültünk, tudjuk, hogy van keresnivalónk - mondta el a Naplónak Székely Tibor. Az ajkaiak vezetőedzője kiemelte, minden héten lépnek előre, fizikai és taktikai téren egyarát, és ez nagyon fontos.

- Rengeteget dolgoztunk, s a rossz rajt okát is megfejtettük, nagyon bízom benne, hogy sikeresek leszünk. Borzasztóan nehéz sorozatban kell helytállnunk, de ezzel tisztában voltunk korábban is - fogalmazott a szakember.

A Szeged-FC Ajka meccs 15 órakor kezdődik. A Tisza-partiak a tizedik, a vendégek a 15. helyről várják a bajnokit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!