Foci

2010.01.11. 03:27

Kialakultak az osztályok

Balatonfüred - Szombaton befejeződött a város téli teremlabdarúgó-bajnokságának selejtező szakasza. A résztvevők három játéknapon át küzdöttek a legjobb helyezésekért.

Horváth Gábor

A körmérkőzéses rendszerben zajló küzdelemben több kvartettben is csak az utolsó, szombati játéknapon dőlt el a helyezések sorsa.

A hibátlanok csatájában az Aromax 6:0-lal mosta le a Füredi Zebrákat és vívta ki a jogot azt első osztályú szereplésre, a Nívó-Korona Panzió mérkőzés már szorosabb küzdelmet hozott (4:5). A játéknap legnagyobb arányú sikerét a Cafe La Luna Alsóörs aratta, az együttes 10:0-ra verte meg a Szentantalfa ifit.

A csoportelsőként végzett gárdák teljesítményét látván kiélezett csatákra lehet számítani a legértékesebb kupáért.

A 2010-es téli teremlabdarúgó-bajnokság beosztása
I. osztály: Cafe La Luna Alsóörs, Stefánia Vitorlás FC, Aromax, Pécselyi SE, IKR Racer, Korona Panzió, Annabella, Futsal Club Balatonfüred, Minarik FC.
II. osztály: Red Scorpions, Balatonudvari SE, Füredi Zebrák, Füredi Postás, Szentantalfa, Nívó, Mámor FC, Balatonszőlős-Carabinieri, B.-füred-Akali Öregfiúk.
III. osztály:
Tótvázsony SE, Penalty FC, Red Power, Zánka SE, Felsőörs, Navila-Net Grafika, Pokol Team, Bánó FC, Balaton Volán-Old Boys.
IV. osztály: Szentantalfa ifi, Balatonszepezd, B.-füredi Yacht Club, Drink Team, Árnyas FC, T.L.C., Raj FC, Duplex Drink, Pécselyi ifi.

A küzdelemsorozat január 16-án folytatódik.

A küzdelemsorozat január 16-án folytatódik.

A küzdelemsorozat január 16-án folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!