Foci

2007.04.24. 02:28

Traktort nézz...

Pápa (novothny) - Valószínűleg sok-sok pontot kell gyűjtenie a Lombard Pápa másodosztályú labdarúgócsapatának ahhoz, hogy elfeledtesse szurkolóival a csalódást.

Novothny Ottó

Jellemző a csapnivaló látványra, hogy a kezdés után fél órával kiabálta el magát az egyik Lombard-hívő: mikor kezdődik már el a meccs?! Az illető nem fordítva ült a lelátón, hanem pontosan azt látta, amit mindenki: a szerény képességű vendégek és a szerény teljesítményt nyújtó hazaiak összecsapása kétségtelenül szerény szórakozási lehetőséget adott.

A másik néző Farkas gólja után sorcserét követelt, arra utalva, hogy a védő gólt rúgott, miközben a támadók a mezőny leggyengébb csapata ellen saját akció végén képtelenek voltak a kapuba találni. Pedig a 14. percben az exkapitány Lipták Zoltán még cipőt is cserélt, mindhiába, a csapat ettől nem játszott jobban.

Szűcs Lajos pedig már másodszor kapitánya a Lombardnak, miközben egy pillanatra sem hagyta el a csapa- tot. Az újraválasztásról most ezt mondta:

- Tiszteletben tartottam az előző mester döntését is, de távozása után visszaállt a régi rend. Liptákkal persze semmi gond nem volt, de ő maga is kérte, hogy megint vegyem át ezt a tisztet, mert számára túl nagy volt a teher. Számomra pedig ez megtiszteltetés, így természetesen örömmel vállaltam.

Kiprich József tökéletesen tisztában volt a meccs végén azzal, hogy csapata rossz teljesítményt nyújtott. Ugyanakkor erre szokták azt mondani, kit érdekel a produkció, ha bajnok a csapat és minden meccsét megnyeri. Csakhogy a Lombardnál erről most szó sincs, hiszen jelenleg hatodik az együttes.

A mérkőzés után történt még az is, hogy a szurkolók közül többen belekötöttek Vituska Istvánba, ami nem véletlen, hiszen az ifjú játékos eddig nem igazán mutatta azt a formát és tudást, amiért őt annak idején leigazolták.

Szóval minden bizonnyal a legfrappánsabban az a második félidő közepén távozó drukker fogalmazott, akit amikor kérdőre vonták társai, hogy hová megy, dühösen vetette oda: inkább megnézem a traktorokat , és szép komótosan elsétált a mezőgazda- sági kiállítás gépei felé...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!