Foci Eb

2016.06.23. 07:43

Hírességgel is találkoztak a szurkolók a brutálmeccsen

Lyon - "Mindent megteszek, hogy én legyek az első!" - énekelték a Veszprém megyei szurkolók a francia városban, na, és ki ugrott a nyakukba a következő pillanatban?

Horváth Gábor

Naná, hogy Hevesi Tamás. Kicsi a világ, főleg akkor, ha az ember magyar szurkoló a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A szerdai Portugália elleni mérkőzésre már mintegy húszezer honfitársunk utazott ki és kiabálta, szurkolta, tombolta, ünnepelte végig a nem mindennapi, 3:3-ra végződő összecsapást. A drukkerek között hírességek is akadtak bőven.

A fotón Felber Zoltán és Hevesi Tamás, a környezetükben meg még mintegy 20 ezer magyar (Fotó: Felber Zoltán)

- Énekeltük, hogy mindent megteszek, hogy én legyek az első, egyszer csak Hevesi Tamás ugrott hátulról a nyakunkba. Nagyon jól jött ki! - mesélte nevetve egyik lyoni élményét Felber Zoltán, az Ugod SE szakosztályelnöke, aki úgy fogalmazott: brutális volt a meccs, amely után óriási buli vette kezdetét a francia városban. Bordeaux és Marseille után Lyon is magyarrá változott. Toulouse készülj!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!