Gazdaság

2015.10.14. 19:49

Iposz: negyedszázadosjubileumot ünnepelt

Budapest - A Napló szerkesztőségének és a Napló munkatársának emlékéremmel köszönték meg az iparosokat támogató tevékenységét az Ipartestületek Országos Szövetsége jubileumi ünnepségén.

Napló-információ

A magyar iparosság, a családi és mikrovállalkozások fontos szerepet vállaltak a magyar gazdaság rendszerváltás utáni talpra állításában, és a mai napig megkerülhetetlen szereplői a foglalkoztatásnak, a termelésnek, a szolgáltatásnak, a helyi gazdaság felépítésének. Mindezt Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke hangsúlyozta a szövetség huszonöt éves jubileumi ünnepségén, a budapesti Duna Palotában.

Az ünnepségen Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára azt mondta, az Iposznak vitathatatlan szerepe volt abban, hogy a rendszerváltás után a magyar kézműipar, a családi és mikrovállalkozások lendületet kaptak. A szövetség nagy feladatának nevezte ezen kívül a kisvállalkozások érdekvédelmének ellátását.

Tremmer Tamás (jobbra) Németh Lászlótól (balra) és Kurucz Zsigmondtól, a szövetség örökös elnökétől vette át az elismerést
Fotó: Hadnagy Marcell

Az ünnepségen kitüntetéseket adtak át a kiemelkedő munkát végző iparosoknak és a média munkatársainak. A jubileum kapcsán alapított, az IPOSZ 25 éve emlékérmet és oklevelet a szövetséget hosszú időn át támogató tevékenységéért a Napló szerkesztősége is megkapta. A díjat Németh F. Bernadett főszerkesztő vette át. A hosszú ideje hiteles és kiemelkedő színvonalon végzett munkájáért a Napló munkatársa, Tremmer Tamás is ugyanebben az elismerésben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!