újra együtt koncerteznek

2018.09.28. 12:29

Megfiatalodott Janicsák István asszonykórusa

Bejárták az országot a nyáron, felléptek falunapokon, művelődési házakban, feltűntek Tolnától Baranyáig szinte mindenhol.

Újra a Veresegyházi Asszonykórussal koncertezik Janicsák István. Nyáron bejárták az országot, pedig az énekes már azt gondolta, örökre vége a dalnak – írja a Borsonline.

Veresre is begyűrűzött a retró, és a híres asszonykórust is megcsapta a szele. Csakhogy a banda, a Z’Zi Labor már nem létezik, a kórus hajdani tagjai kiöregedtek és a főnök, Janicsák István sem lett fiatalabb. Az asszonyok azonban nem adták fel, hatan-nyolcan – diplomások, óvónők, háziasszonyok – előkotorták a régi kottákat, majd próbálni kezdték a dalokat.

Kész tények elé állítottak – meséli Janicsák. – Eltátottam a számat, amikor először meghallgattam őket. Nem volt más választásom, beadtam a derekam, és felélesztettük a bandát.

Bejárták az országot a nyáron, felléptek falunapokon, művelődési házakban, feltűntek Tolnától Baranyáig szinte mindenhol.

Nem volt zökkenőmentes minden, akadt olyan falu, ahol a polgármester azzal fogadott: Kár volt meghívni a Z’Zi Labort – árulta el Janicsák István. – Azt hittem, megüt a guta. Azért megcsináltuk a bulit az asszonyokkal, ami után a falu első embere nem győzött bocsánatot kérni.

Janicsák István újra a régi, mondják, akik már látták a megfiatalított bandát.

Másállapotba kerülök, amikor meghallom a zenét, és meglátom a közönséget. Beindulok, és nyomom, amíg csak bírom. Aztán a fellépések után napokig próbálom összedrótozni magam a következő bulira.

Borítókép: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában