Nem adja fel

2021.11.25. 10:43

Erre senki sem számított: meglepte egy lány a múltból Tóth Dávidot

A TV2 bemutatta azokat a lányokat, akik december 5-étől kezdve harcolnak majd Tóth Dávid kegyeiért A The Bachelor: A Nagy Ő című realityjében. A lányok közül egy valaki már közelebbről ismerte Dávidot.

Idén Tóth Dávid a Nagy Ő! A világbajnok kajakozó keresi párját, és vár arra, hogy rátaláljon a nagy szerelem a TV2 képernyőjén, ahol nagyon sok lány került hirtelen az életébe, köztük felbukkant egy régi ismerős is - írja a Bors.

– Anitával már kétszer találkoztunk pár éve.

Jól éreztük magunkat, de valahogy nem volt meg köztünk az a kémai ami ahhoz kell, hogy valakivel egy hosszabb párkapcsolatot tudjak elképzelni. 

Kicsit meglepett amikor láttam, de gyorsan el tudtam engedni a múltat és úgy tudtam nézni rá, mint a többiekre

 

 

– mesélte a Bors érdeklődésére Tóth Dávid. Az olimpikon reménykedik abban, hogy a műsorban eltalálja őt Ámor nyila és megtalálja azt a nőt, akivel lehetősége lesz leélni egy boldog és kiegyensúlyozott életet. A Nagy Ő elmesélte mit vár a nőktől:

Szeretnék találni valakit, aki nem játsza meg magát. Ne azért tetszek valakinek, mert most híresebb vagyok! Azért szeressenek, mert megfogja őket a belsőm, a külsőm és minden ami én vagyok

– fűzte hozzá.

Mindenkinek egy tanulságos utat mutathat meg a műsor. Hogyan mélyülnek el a kapcsolatok és hogyan talál rá valakire a nagy szerelem? December 5-étől mindezt végig kísérhetjük a TV2 realityjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában