Éveig küzdött

2021.11.29. 06:50

Trauma történt a magyar műsorvezető életében, nagyon megszenvedte

A csinos műsorvezető elárulta, nagyon nehéz év van mögötte.

Kisó az elmúlt egy évben hatalmas változáson ment keresztül, testileg és lelkileg egyaránt. Néhány hónap alatt közel húsz kilótól szabadult meg, ami valóban teher volt a számára. A csinos műsorvezető soha nem ferdíti el a valóságot, most az Instagram-oldalán vallott arról, milyen küzdelmes hónapokon van túl.

Bánatevő volt

Egy évvel ezelőtt kiderült, hogy Kisónak inzulinrezisztenciája van. Ezzel mindenre magyarázatot kapott. Mindent megtett azért, hogy megszabaduljon a fölösleges kilóktól, a mérleg nyelve mégsem moccant. Hihetetlen megnyugvást jelentett neki, hogy tudta, elindulhat a változás útján, mivel lelkileg is borzasztóan megviselték a történtek.

- 36-37 éves koromig sosem volt súlyproblémám. Néha felszaladt 3-4 kiló, amit már tragédiának éltem meg – írta Kisó, aki elárulta, négy évvel ezelőtt valamilyen trauma történt az életében, amire a teste inzulinrezisztenciával válaszolt. 

Ahogy mondja, tavaly jött egy mélyzuhanás és az addig felszedett 8 kilón felül ugyanennyivel nőtt a súlya, mert akkoriban étellel vigasztalódott.

- Az utolsó plusz 8 kiló bizony bánatevés eredménye volt. Azt szoktam mondani, azokért a kilókért „megdolgoztam”. De a korábbi 8-10 kg plusz nem normális módon kúszott fel – írta Instagram posztjában, amelyből kiderül, hogy pajzsmirigy-problémák is jelentkeztek nála. Úgy tűnik, a 17 kilós fogyása után sikerül kordában tartania a súlyát, Kisó ma már remekül érzi magát a bőrében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában