Bulvár-celeb

2022.09.26. 09:57

Megdöbbentő: Komár László lánya talán soha nem kapja meg az örökségét

Sírba vitte a titkot a legendás énekes hagyatékának őrzője.

Forrás: TV2

Fotó: Polgár András

Komár László tíz évvel ezelőtt elkészített három darab, egyenként 80 perces felvételt, amelyet a lányának címzett. Kikötötte, hogy Karolina a magnókazettákat csak 18 éves korában kaphatja meg: 2022. október 15-én. A hanghordozókat a keresztapára, Stark Ferencre bízta, azonban nem minden alakult a tervei szerint...

A 67 éves korában, 2012-ben elhunyt legenda legutolsó, legnagyobb szerelme, Krisztina karjaiban halt meg, miután hosszú betegséget követően legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór. Márt tíz éve, hogy nincs köztünk, alakját mégis mind a mai napig titkok övezik.

A  barátjához fordult segítségért

Botrányokkal teli életét, nősüléseit évekig szajkózták a bulvárlapok, a kislányáról azonban, akit csupán nyolcévesen hagyott itt, azóta semmit sem lehet tudni. Karolinát édesanyja Erzsébet, Komár negyedik felesége féltve óvta, és óvja ma is a nyilvánosságtól. 

A legendás énekes halála előtt Karolina keresztapjához, Stark Ferenc zenészhez, egykori barátjához fordult, hogy őrizzen meg egy csomagot, amelyet a kislányának szánt, és amelyet ő már nem fog tudni átadni neki. 

A zenész tragikus halála után ez a kis csomag feledésbe is merült. A kislány időközben felnőtt, és a csomagra írt instrukciók szerint az átadásra idén, október 15-én, a lánya 18. születésnapján kerül sor.

Forrás: Bors

Üzenet a múltból

A kazettákat rejtő pukkanós zacskón található szövegben ez állt:

„Komár Karolina kezeihez. 2012. 02. 28.” – írta saját kezűleg a zacskó tetejére utolsó kívánságát az énekes, aki még abban az évben elhunyt, és magával vitte a lányának szánt örökség titkait.

A hordozók tartalma ismeretlen, mindmáig titok övezi, hogy hanganyagot rejtenek, vagy talán valamiféle utolsó, a sírból szóló személyes üzenetet imádott lányának.

"Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig. Így tehát 2022. október 15-ig őrzöm és nem adom oda azokat senkinek" – mondta a Borsnak eltökélten tavaly Ferenc, aki 27 évig Komár barátja, és zenésztársa volt.

"Nagyon titokzatos volt, nem árulta el pontosan. De azért sejtéseim vannak: szerintem Karolina örökségét hordozzák" – mesélte tavaly ilyenkor a zenészbarát a titkos felvételekről, és hozzátette, hogy minden ki fog derülni egy éven belül, addig viszont maradnak a találgatások.

Forrás: Bors

Rengeteg a kérdés

Minden a terv szerint alakult sokáig: Stark Ferenc tavaly a Bors megkeresésére készséggel megmutatta a mikró kazettákat, szívesen idézte fel a barátja legutolsó viccelődő szavait is.

„Csak a nőknek ne add oda, csak nekik ne!” – mesélte 2021 novemberében Ferenc, és hozzátette, hogy ha eljön az idő, intézkedik, hogy kizárólag a lányhoz jusson el az örökség. Egy dologgal nem számolt a legendás zenész: mi lesz, ha nem jutnak el a kazetták időben Karolinához?

Sajnos a sors ezúttal nagyon rosszkor szólt közbe, ugyanis a felvételek, és így Karolina misztikus hagyatékának őrzője, Ferenc pár hónapja, hosszas betegeskedés után elhunyt – tudta meg a Bors egy nevét elhallgató jóbaráttól. Ferenc a sírba vitte a titkos kazetták hollétét…

Rengeteg a megválaszolatlan kérdés: ki gondoskodik immáron erről a hagyatékról? Vajon Ferenc élete végén még időben el tudta-e intézni a rábízott fontos feladatát? Komár László mit mondott fel a kazettákra, mit üzen kislányának a sírból?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában