Bulvár-celeb

2023.06.23. 14:04

Gyász: a TV2 sztárjának a szeme láttára halt meg az édesapja

A halála előtt percekkel még beszéltek telefonon, aztán jött a fájdalmas felismerés, hogy az édesapján már nem lehet segíteni.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

Azt mondják, az ember akkor lesz végérvényesen felnőtt, amikor elveszíti mindkét szülőjét. Virág András nem gondolta, hogy az ő életében ilyen korán elérkezik ez a pillanat. Az Exatlon Bajnokának édesanyja az All Star évad előtt másfél hónappal hunyta le örökre szemét. Most, másfél évvel később pedig édesapját veszítette el drámai körülmények közt - írja a Bors. 

végignézte édesapja halálát
Anyukája elvesztése után András és testvérei igyekeztek tartani a lelket egymásban, nem gondolták, hogy nemsokára másik szülőjüket is elveszítik. A Bajnok édesapja szívbeteg volt, másnapi műtétjére érkezett vonattal Budapestre.

 

 Műtét előtti nap halt meg, ami felfoghatatlan

 

– kezdte megrázó vallomását Virág András. − Szívbeteg volt, volt is egy szívkatéterezése hat hete. Műtéti várólistára került, aminek ideje fél év, egy év között van.

Itt még teljes volt a boldogság
Forrás: Bors

 A testvéreimmel mindent megtettünk azért, hogy előrébb hozzuk édesapám műtétjét. Ikertestvérem otthon állt helyt Kecskeméten és vigyázott édesapánkra, míg az idősebbik nővérem és én a vizsgálatokat és műtét időpontját intéztük. Szerencsére sikerült időpontot szereznünk, ezért utazott Budapestre.

 

 Érte mentem volna kocsival, de mondta, hogy már megvette a vonatjegyet és feljön vonattal Kecskemétről. A vasútállomásra mentem érte, még beszéltem vele leszállás előtt, hogy mindjárt ott vagyok, csak parkolót keresek, nem gondoltam volna, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk. A vonatról leszállva a kijárat felé rosszul lett és összeesett. Én arra értem fel a peron tetejére, hogy valakit éppen újraélesztenek, akkor szembesültem vele, hogy édesapám az.

 

 Próbáltuk újraéleszteni, de már nem sikerült…

Hárman maradtak

András itt is szeretne köszönetet mondani azoknak, akik mindent megtettek és próbáltak segíteni megmenteni édesapját, illetve a mentősöknek is, akik még 20 percen keresztül próbálták visszahozni.

 

Felfoghatatlan érzés, hogy már csak hárman maradtunk testvérek. Nem is lehet ezt elmondani, megfogalmazni, hogy milyen, mikor ilyen fiatalon a szüleidet elveszíted

 

– folytatta. − Most már csak egymásra számíthatunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában