Bulvár-celeb

2024.02.21. 13:00

Hosszú betegsége után nagy örömhírt jelentett be Széphalmi Juliska

Nagyot lépett előre a gyógyulás útján a csinos táncművész.

MW

Széphalmi Juliska

Forrás: Life.hu

Kitörő boldogsággal jelentette be Instagram-oldalán Széphalmi Juliska, hogy varázslatos ütemben gyógyul.

A tavalyi év második fele Széphalmi Juliska számára eléggé viszontagságos volt: először azzal kellett megbirkóznia, hogy új kedvese nem akarja nevelni mástól való gyerekét. A táncosnő annyira maga alatt volt, hogy ezt már egyedül nem is tudta feldolgozni, pszichológus segítségét kérte.

Széphalmi Juliska
A mindig aktív Széphalmi Juliskát megviselte a kényszerpihenő
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

Amikor már végre kezdett az élete kicsit helyrebillenni, egy balettpróbán olyan rosszul fordult ki a térde, hogy újra meg kellett műteni – írja cikkében a Metropol. 

Megint tud mosolyogni

A mindig aktív Juliska nehezen viseli, hogy mozgásában korlátozva van, emiatt bizony gyakran hullámzott a hangulata is. Úgy érezte, hiába várja, csak várja, hogy végre újra a régi legyen. Ezért is hatalmas örömhír, amit most bejelentett:

Az első futásom! A rehabban mindig vannak mérföldkövek. Nah ez az! Hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan gyógyul a lábam! Az első műtétem után sikerült valahogy még erősebben visszatérni, természetesen a maraton volt a csúcs, hát ezután nem tudom, mi lesz, de az biztos, hogy nagyon pozitívan állok az egészhez és mindent megteszek, amit csak lehet! És ezennel visszavezetem a #futajuliska hashtaget

— írta Instagram-videójához Széphalmi Juliska, aki bízik benne, hogy hamarosan nem csak a futópadon futhat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában