Krimi

2023.09.14. 05:00

Brutális párja szerint a macska miatt halt meg a kiskunlacházi asszony (videó)

Az állítás azonban sántít, a gyilkost pedig hamar utolérik....

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: encierro

Elképesztő történettel mentegeti magát egy 62 éves férfi, aki halálra verte az élettársát Kiskunlacházán. Azt állítja, a nő olyan részeg volt, hogy elbotlott a macskában, elesett és beverte a fejét a radiátorba, ez okozhatta a halálát. 

A rendőrök szerint ebből semmi nem igaz, mert a kegyetlen gyilkos rendszeresen verte az asszonyt. Most fejezték be a nyomozást, a férfi több mint húsz évet is kaphat.

A környéken élők jól ismerik az asszonygyilkost, azt mondják, az alkohol vitte rossz útra. Felesége halála után lett élettársa az az asszony, akivel rendszeresen veszekedtek. A férfi sokszor megverte, olyan is volt, hogy a hajánál fogva ráncigálta az utcáról a házba. Tavalyelőtt decemberben úgy elfajult egy vita, hogy a férfi félholtra verte élettársát, akit a rokona talált meg másnap. Az asszonyt életveszélyes állapotban vitték kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni - derül ki a Tények videójából. 

A férfi a kihallgatásán mindent tagadott, azt mondta soha nem bántotta az élettársát, sőt az egészen elképesztő macskás történettel magyarázta annak halálát. Brutális tette után nem tartóztatták le, vagyis otthon várja, hogy mikor emelnek ellene vádat és állítják bíróság elé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában