Krimi

2024.04.21. 05:00

Fordulat jöhet a kis Maddie ügyében: megtört és vallomást tett a vádlott egykori szerelme

Az információknak köszönhetően új lendületet vehet a nyomozás.

Madeleine McCann ma már több mint 20 éves lenne

Fotó: AFP

Az emberiség vágyik megtudni az igazat, hogy mi történt a kis Madeleine McCann-nel? A kis Maddie 2003-ban született, szüleivel pedig 2007-ben nyaralni ment Portugáliába. Egy este a szülei vacsorázni mentek, a gyerekeket pedig a szálláson hagyták. A zárt szobából tűnt el a kislány, és azóta is foglalkoztatja a kérdés a világot, hogy vajon mi történt a gyerekkel? 

Azóta sem találták meg a testét, se semmilyen nyomot, ami segíthetne elindulni. Most azonban fontos tanú állt elő.

A tüneményes Maddie hamarosan betöltené a 21. életévét. Valószínűleg gyönyörű lenne és okos, és talán egyetemre járna. Sajnos azonban ez soha nem következhet be, mert 2007-ben nyomtalanul eltűnt, és azóta sem tudni, mi történt vele. Eleinte a szüleit gyanúsították, hamarosan azonban kiderült, hogy nem ők a felelősek a kislány eltűnése miatt.

2020-ban keveredett gyanúba Christian B. német állampolgár, aki akkoriban azon a területen követett el erőszakos bűncselekményeket, pedofil bűntetteket - többek között - kiskorú lányokkal szemben, ahonnan Maddie eltűnt. Ebből arra következtetnek, hogy ő lehet a gyilkosa. 

Még mindig börtönben ül egyéb bűntettei miatt, most azonban jó hírekkel rukkolt elő a rendőrség. Előállt ugyanis Christian B. exe, aki pont abban az időben volt együtt a férfival, amikor a betöréseket szervezte Portugáliában, és amikor eltűnt a kis Maddie. A hölgy megdöbbentő részleteket árult el.

A vádlott hosszasan részletezte neki, hogy miképpen tervez betörni a gazdag lakásokba. Elmondta, hogy tervei szerint harisnyát fog húzni a fejére, arra pedig szemüveget vesz fel. Elmondta, hogy a meztelenül betörés nem szerepelt a tervei között, ugyanakkor abban bízott, hogy a szennyest és a szekrényeket átkutatva jelentős pénzeket lophat el. Egy alkalommal több mint 100 ezer eurót tudott ellopni. A nő emellett pontos jellemrajzot adott a vádlottról, ami nagy segítség a rendőrségnek - írja a The Sun nyomán a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában